Hjem Gruppeoversikt startside Mobilinnlogging veisøkere

Mobilinnlogging veisøkere

Last updated on Jul 26, 2024

Slik logger veisøker inn med mobil:

Først må du ha slått på mobilinnlogging for gruppen veisøkeren ligger i se her: https://support.karriereverktoy.no/hc/kv/articles/1672731670-opprette-mobilpalogging-for-veisokerne-i-karriereverktoy

Merk: Mobilinnlogging krever at mobilnummeret er lagt inn på veisøkeren. - Det gjør du når du oppretter veisøker. Eller i fanen personinformasjon inne på veisøkers profil i etterkant av at du har opprettet veisøker.

Mobilinnlogging foregår på følgende måte:

1. Veisøkeren går til https://karriereverktoy.no og klikker knappen "Mobilinnlogging veisøkere" som ligger nederst på siden

1. På mobilinnloggingssiden legger veisøkere inn mobilnummeret sitt og klikker "send"

1. En venteside vises og Veisøkeren får en SMS med lenke som må klikkes for å aktivere innloggingen

2. Etter at lenken er klikket fra SMS vil veisøkerens Karriereverktøy profil åpnes på siden.