Du kan enkelt gjenopprette veisøkere du har slettet ved et uhell. Det gjør du enkelt ved å klikke på søppelbøtte ikonet oppe til høyre på startsiden/gruppeoversikten din. NB. Slettede veisøkere kan gjenopprettes inntil to måneder etter at du slettet de. Etter den tid er de slettet permanent og vil ikke være å finne i "søppelbøtten"
