Hjem Administrative funksjoner /kontaktperson Endre epost / brukernavn på bruker

Endre epost / brukernavn på bruker

Last updated on Apr 19, 2024

Selskapsadministrator og brukeradministrator på et abonnement kan selv endre epostadresse på brukerne.

Gå til brukeradministrasjon og klikk på blyanttegnet som vises når du holder musepekeren over epostadressen.

Når du skriver inn ny adresse og trykker enter, vil epostadressen være oppdatert. Det sendes ikke ut noen epost til brukeren for å bekrefte. Beskjed må da gis til brukeren om at den må logge inn med oppdatert adresse.

Merk: epostadressen må tilhøre et epostdomene (eks @karriereverktoy.no) som er angitt for selskapet. Selskapsadministrator kan styre hvilke epostdomener som er tillatt. Ta ev. kontakt med support for hjelp