Hjem Yrker og utdanninger Velg Karriereinformasjon på engelsk for et enkelt yrke om det er for lite god karriereinformasjon på norsk

Velg Karriereinformasjon på engelsk for et enkelt yrke om det er for lite god karriereinformasjon på norsk

Last updated on Apr 19, 2024

Nå har du tilgang til all verdens karriereinfomasjon om et yrke. Nå kan du velge om du vil vise engelsk eller norsk karriereinformasjon på linkene under hvert yrke. Norge er et lite land med begrenset info om yrker, mens utvalget på engelsk er mye større når det gjelder youtube videoer og relevante treff på google. Nå kan du enkelt skifte til engelsk søketreff på linkene for et enkeltyrke for å få tak i de beste læringsressursene om et yrke.

Slik gjør du det. Om du plasserer musepekeren på bildet av yrket dukker det opp et globustegn nede i høyre bildekant. Klikke på det og velg språket engelsk. Da får du googlesøket og youtubesøket og annet på engelsk og har et mye større utvalg av informasjon å velge blant.

Når du klikker deg ut av siden, eller refresher siden går søketreffet tilbake til de norske linkene.