Hjem Spørsmål Spørsmål / bilder teknisk

Spørsmål / bilder teknisk

Last updated on Apr 19, 2024

Du velger om du ønsker å screene på interesser via spørsmål eller visuelt via bilder.

Når du er innlogget på veisøker profilen velger du om du ønsker å gi tilgang til bilder eller spørsmål ved å hake av på fanene litt oppe til venstre. Default er spørsmål. Slik er løsningen

Bilder:

Slik er løsningen: Klikk på knappen Spørsmål/Bilder. Her gir du tilgang til om det er bilder eller spørsmål veisøker skal ha ti ved å hake av på den aktuelle.  Veisøker blar i bilder og hjertemerker de aktuelle. Det er tilsammen 90 bilder. Avhakingen generere interessekode på samme måte som ved spørsmål. Veisøker kan stoppe når som helst, trenger ikke bla gjennom alle 90 bildene.  Bildevisningen avsluttes ved å klikke på X øverst i bildehjørnet. Ved å klikke på linken vis favoritter kommer veisøker rett til favoritter i yrker og utdanninger og kan utforske de hjertemerkede yrkene og relaterte yrker

Spørsmål

Les hver linje

Hak av alle yrker og aktiviteter som du blir nysgjerrig på eller synes er interessante

Når veisøker er ferdig med side 1 tar han side 2 osv, helt til alle sidene er tatt.

Etterhvert ser veisøker at det dukker opp en interessekode oppe til venstre.