Hjem Arbeidsbok Arbeidsbok oversikt veisøkere – oversikt over alle arbeidsbøker i en gruppe

Arbeidsbok oversikt veisøkere – oversikt over alle arbeidsbøker i en gruppe

Last updated on Apr 19, 2024

Arbeidsbok veisøkere er en oversikt over arbeidsbøkene til alle veisøkerne i gruppen. Her kan du holde oversikt over innholdet og fremdriften i gjennomføringen av innholdet i arbeidsbøkene til alle veisøkerne dine. du kan også legge inn arbeidsbøker for hele gruppen eller for enkeltveisøkere i gruppen her.  Hvis du og veisøker bruker arbeidsbøker som samarbeidsverktøy for gjennomføring vil du sitte med full oversikt, noe som vil gjøre det lett for deg å følge opp den enkelte. Her kan du også endre og redigere på arbeidsbøker til alle veisøkerne i gruppen. Du kan velge mellom åpen og lukket visning. I lukket visning ser du overskriften på temaene men i åpen visning ser du også innholdet i de enkeltes arbeidsbøker.

Klikk på de tre prikkene helt til høyre for gruppen du vil se på arbeidsbøkene til, klikk på arbeidsbokoversikt veisøkere.

Da kommer du til en oversiktside hvor alle arbeidsbøkene til veisøkerne i gruppen kommer i rekkefølge nedover

Ved å klikke på knappen veksle visning øverst kan du velge om arbeidsbøkene skal vises på "overskriftsnivå" eller om om du vil ha "Åpne Alle" hvor også innholdet i den enkeltes arbeidsbøker vises.

Her ser du arbeidsbøkene i åpen visning:

Du kan også legge inn arbeidsbøker for en hel gruppe her. Det gjør du ved å importere en arbeidsbok fra "dine arbeidsbøker" eller fra "bedriftens arbeidsbøker ved å klikke på importer arbeidsbok

Du kan også arbeide direkte i den enkeltes arbeidsbøker. Det gjør du ved å klikke på knapper til høyre for veisøkers navn. Her kan du redigere i eksisterende arbeidsbøker, lage en ny arbeidsbok , importere arbeidsbøker og velge hvilke arbeidsbøker som skal vises ved å klikke på knappen arbeidsbok