Hjem Startside veisøker Legge inn/oppdatere personopplysninger

Legge inn/oppdatere personopplysninger

Last updated on Apr 19, 2024

Vær innlogget i veisøkers profil. se øverst til venstre.  Klikk på redigerings knappen - blyantikon

Feltene fornavn, etternavn, e-post og kjønn er obligatoriske felter. Merk at personen vil ikke bli oppdatert om ikke disse er utfylt. Pass også på at e-post adresse er korrekt utfylt, da lenke/påminnelse  til Karriereverktøy utsendes på mail.

Boksen ”samtykker i å lagre data anonymt etter sletting av profil” skal avhakes av veisøkeren selv, om veisøker samtykker. Anonym lagring av data brukes til videreutvikling og evt følgeforskning rundt Karriereverktøy.

Ved å legge inn profilbilde, vil veisøkeren vises med dette i veisøkeroversikt, og andre steder.

Trykk på knappen ”Oppdater” og personens opplysninger er oppdatert.

For mer informasjon om å jobbe med en veisøker, se her.