Skrive ut rapport

Last updated on Apr 19, 2024

Du har mulighet til å printe ut en rapport  av innholdet i Karriereverktøy hos en veisøker. Du velger selv hvilke deler av Karriereverktøy du ønsker å ha med i rapport

1. Vær i den veisøkerprofilen du ønsker å skrive ut rapport fra. Se øverst til venstre. Klikk på knappen "Lag rapport" (Pdf ikon)

3. Marker av delene du ønsker å ha med i rapporten.

4. Klikk deretter på ”lag rapport”. Rapporten begynner å lages. Når den er klar til nedlasting, oppdateres meldingen.

5. Klikk på lenken for å åpne, skrive ut, eller laste ned rapporten til pcen din.

Har du behov for å få rapporten i Word-format, se denne siden.