Hjem Startside veisøker Laste opp profilbilde til veisøker

Laste opp profilbilde til veisøker

Last updated on Apr 19, 2024

Når du er inne i en veisøkers profil, se øverst til venstre. - veisøker kan også laste opp eget profilbilde når han er innlogget.

1. Trykk på redigeringsknapp - "Blyantikon"

2. Trykk på knappen ”last opp profilbilde”

3. Trykk ”browse” og du vil få opp mappene du har på maskinen din.

4. Velg ønsket bilde ved å trykke på bildet og ”åpne”.

5. Trykk deretter ”last opp profilbilde” igjen. Bildet er synlig på skjermen. Om du ønsker å justere bildeutsnittet, trykk på knappen ”juster”. Om du ønsker å slette bildet, trykk på ikonet merket rød søppelbøtte.