Hjem Gruppeoversikt startside Dele en gruppe og veisøkere med andre veiledere

Dele en gruppe og veisøkere med andre veiledere

Last updated on Apr 19, 2024

For å dele veisøkere på et abonnement med andre veiledere på samme abonnement må den som har opprettet gruppen dele gruppen med de veilederne som også skal ha tilgang til gruppen/veisøkerne. Slik gjør du det:

Vær på startsiden / gruppeoversikten

Om du ønsker dele en gruppe, velg dele-knappen for gruppen.

Du vil da se alle veilederne på abonnementet og kan gi de ulike tilganger til gruppen.

Du kan bla. annet gi fulle tilganger til å slette veisøkere.

Ved at "Anvend for alle veisøkere" er markert, vil veilederne få tilgang til alle eksisterende veisøkere i gruppen.

Om Anvend for alle veisøkere" ikke er markert, vil rettigheten kun gjelde nye veisøkere som legges inn.