Hjem Gruppeoversikt startside Opprette gruppe / Slette gruppe

Opprette gruppe / Slette gruppe

Last updated on Apr 19, 2024

Etter pålogging får du opp gruppeoversikten. Der har du en knapp for å lage nye grupper. Alle veisøkere må være i en gruppe.

En gruppe fungerer som et mappesystem for veisøkerne dine, og det hjelper deg å holde oversikten over dine ulike veisøkere. Du må derfor alltid ha laget en gruppe for å få lagt til en veisøker.

En gruppe kan for eksempel hete "Avklaring" ”Veiledninger Februar13” eller ”Klasse 10C” osv. Etter at gruppen er opprettet, kan du legge til nye veisøkere

Den som har opprettet en gruppe kan slette den. Vær på startsiden/gruppeoversikten, Se til høyre for gruppen du ønsker å slette. Klikk på nedtrekksmeny helt til høyre. Klikk på slett, så slettes gruppen. Du kan også bare deaktivere den.