Hjem Gruppeoversikt startside Gi tilgang til ulike deler i Karriereverktøy for en veisøker eller en gruppe

Gi tilgang til ulike deler i Karriereverktøy for en veisøker eller en gruppe

Last updated on Apr 19, 2024

Du bestemmer selv hvilke deler av Karriereverktøy personen du veileder skal ha tilgang til. Det er viktig å ikke gi tilgang til deler dere ikke har tenkt å bruke. På den måten blir verktøyet oversiktlig.

Du velger om du vil definere tilgangen for alle veisøkerne i en hel gruppe, eller for veisøkere enkeltvis.  Husk å ikke gi tilgang til mer enn du har tenkt å bruke i veiledning, eller lære opp veisøker i.

Definere tilgangen for alle veisøkerne i en gruppe

Vær i gruppeoversikt/startside

Klikk på nedtrekksmenyen helt til høyre og velge knappen "Tilpasninger":

Velg hvilke deler du vil at veisøkerne i gruppen skal ha tilgang til ved å hake av i boksene.

Definere tilgangen for en enkelt veisøker:

Vær inne i profilen til veisøker. Se øverst på siden. Hak av for de delene du vil at veisøker skal ha tilgang til. Ikke gi tilgang til de delene du ikke har tenkt å bruke sammen med veisøker. Det kan bli overveldende for veisøkeren med for mange tilganger.