Hjem Gruppeoversikt startside Importere veisøkere via Excel til gruppe

Importere veisøkere via Excel til gruppe

Last updated on Jun 26, 2023

Hvis du har mange veisøkere som skal legges inn på en gang

1: Marker gruppen i gruppeoversikt, gå helt til høyre til nedtrekksmenyen,  klikk "Importer"-knappen
2: Bruk fil denne filen og format (og filtype. Må være xls, ikke xlsx) og legg til: WiE_veisoeker_opplasting_demo.xls
3: Klikk "Send".

Avhengig av antallet som importeres, så kan det ta 1-2 min før alle veisøkere er lagt til i gruppen.

4: For å sende epost til de som er lagt til (skjer ikke umiddelbart),
marker gruppen igjen og klikk "Send epost"-knappen.
5: Bruk "Kun nye respondenter"-knappen for å sende invitasjon. Man får
da opp de vanlige sidene for å sende ut invitasjonene.

Hvis det er en feil i opplastingen, så gis det desverre ikke tilbakemelding på dette per nå.