Hjem Administrative funksjoner /kontaktperson Slette en veileder – overføre veisøkere til ny veileder

Slette en veileder – overføre veisøkere til ny veileder

Last updated on Apr 19, 2024

Om en veileder f.eks. har sluttet på arbeidsplassen og ikke lenger skal ha tilgang til Karriereverktøy, kan administrator for abonnementet,  slette veilederen fra bedriftens abonnement. Slik gjør du det: Være på startsiden. Klikk på ikonet selskapsinn

stillinger.

Klikk på brukere.

Du vil da se en oversikt over alle veilederne på bedriften som har tilgang til Karriereverktøy. Trykk på navnet til veilederen du vil slette, og deretter  merket søppelbøtte og veilederen slettes.

Når du sletter vil du få mulighet til å overføre gruppene med veisøkerne til den veilederen til andre veiledere på samme abonnement. Det kan være lurt å overføre de til deg selv som er admin først, slik at du får oversikt over innholdet i gruppene og kan overføre gruppene videre til andre veiledere eller flytte enkeltveisøkere i gruppen over til forskjellige veiledere i bedriften.