Hjem Administrative funksjoner /kontaktperson Legge til og slette veiledere på abonnementet

Legge til og slette veiledere på abonnementet

Last updated on Apr 19, 2024

Det er kontaktperson /Adm som legger til nye veiledere på abonnementet. Hvis du som kontaktperson ønsker å legge en ny veileder på ditt abonnement. Du legger til og sletter ved å gjøre følgende:

Klikk på denne knappen oppe til høyre i gruppeoversikt/startside:

Klikk på "brukere". så kan du legge til veiledere eller slette veiledere

Når du har lagt inn veiledere blir innleggingene raskt godkjent av Karriereverktøy og veileder får en intromail med en linke for å lage seg passord og vipps så har den nye veilederen tilgang. Be eventuelt veileder sjekke spambox om mail ikke mottas