Bestilling av abonnement

Last updated on Jun 26, 2023

1.Etter registrering av abonnement på karriereverktoy.no vil du innen 1 døgn motta en e-post fra teknisk leverandør Metreno med instruksjoner om innlogging.

2.Bekreft konto og lag passord ved å klikke på tilsendt lenke i e-posten..

Etter 3 uker vil du få spørsmål via mail om du ønsker at prøveabonnementet skal bli et ordinært abonnement, om du bekrefter dette vil du få faktura på mail eller elektronisk etter avtale.

Et abonnement varer i et år., og blir automatisk fornyet. Varsel for utløpsdato samt faktura sendes på e-post før abonnementet utløper.

Vil du stoppe abonnementet? Se denne siden. (Satt inn midlertidig link til abonnementsvilkår på karriereverktoy.no)