Hjem Arbeidsbok Arbeidsbok oversikt veisøkere - oversikt over alle arbeidsbøker i en gruppe

Arbeidsbok oversikt veisøkere - oversikt over alle arbeidsbøker i en gruppe

Last updated on Apr 19, 2024

Arbeidsbok veisøkere er en oversikt over arbeidsbøkene til alle veisøkerne i gruppen. Her kan du holde oversikt over innholdet og fremdriften i gjennomføringen av innholdet i arbeidsbøkene til alle veisøkerne dine. du kan også legge inn arbeidsbøker for hele gruppen eller for enkeltveisøkere i gruppen her.  Hvis du og veisøker bruker arbeidsbøker som samarbeidsverktøy for gjennomføring vil du sitte med full oversikt, noe som vil gjøre det lett for deg å følge opp den enkelte. Her kan du også endre og redigere på arbeidsbøker til alle veisøkerne i gruppen. Du kan velge mellom åpen og lukket visning. I lukket visning ser du overskriften på temaene men i åpen visning ser du også innholdet i de enkeltes arbeidsbøker.

Klikk på nedtrekksmeny helt til høyre for gruppen du vil se på arbeidsbøkene til, klikk på arbeidsbokoversikt.

Da kommer du til en oversiktside hvor alle arbeidsbøkene til veisøkerne i gruppen kommer i rekkefølge nedover

Ved å klikke på knappen veksle visning øverst kan du velge om arbeidsbøkene skal vises på "overskriftsnivå" eller om om du vil ha "åpne visning" hvor også innholdet i den enkeltes arbeidsbøker vises.

Her ser du arbeidsbøkene i åpen visning

Du kan også legge inn arbeidsbøker for en hel gruppe her. Det gjør du ved å importere en arbeidsbok fra "dine arbeidsbøker" eller fra "bedriftens arbeidsbøker ved å klikke på importer arbeidsbok

Du kan også arbeide direkte i den enkeltes arbeidsbøker. Det gjør du ved å klikke på knapper til høyre for veisøkers navn. Her kan du redigere i eksisterende arbeidsbøker, lage en ny arbeidsbok , importere arbeidsbøker og velge hvilke arbeidsbøker som skal vises ved å klikke på knappen arbeidsbok