GDPR ansvarlig

Last updated on Apr 22, 2024

I Karriereverktøy kan bedriftens GDPR-ansvarlig få utvidede rettigheter som gjør at den har full kontroll på hvilke veisøkere som finnes og kan slette de. Ta kontakt med Karriereverktøy om dere ønsker å opprette GDPR ansvarlig i bedriftene. Det er leder for bedriften som må ta kontakt med Karriereverktøy for å gi en slik tillatelse til en medarbeider.

Slik kommer du deg inn i GDPR funksjonen som GDPR ansvarlig. Klikk på tannhjul tegnet oppe til høyre når du er logget inn. Klikk på GDPR i menyen oppe til høyre. Her kan du søke opp inaktive deltakere etter når de var opprettet eller når de sist var aktive for å slette de og en mengde andre muligheter.

Her følger en oversikt over hvilke muligheter denne rollen har:

Liste over bedriftens veisøkere

• Se veisøkers navn

• Se veisøkers siste pålogging

• Se hvem som opprettet veisøker

• Se når veisøker ble opprettet

• Mulighet til å slette veisøker

• Få enkelt oversikt over inaktive veisøkere i systemet og slette